Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Geldrop in Geldrop

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed da tall-season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Geldrop beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Geldrop zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Geldrop winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Vakgarage Geldrop gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Geldrop (Noord-Brabant), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Vakgarage Geldrop biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Geldrop bent u Vakgarage Geldrop altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Geldrop
Dwarsstraat 28
5666 BD

tel.: 040-2862234
mail: info@vakgaragegeldrop.nl