Kleine beurt bij Vakgarage Geldrop in Geldrop

Bij Vakgarage Geldrop wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Geldrop niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Geldrop voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Geldrop altijd langs Vakgarage Geldrop om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Geldrop? Kom dan langs Dwarsstraat 28 in Geldrop (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgaragegeldrop.nl of bel naar 040-2862234.

Contactgegevens

Vakgarage Geldrop
Dwarsstraat 28
5666 BD Geldrop

tel.: 040-2862234
mail: info@vakgaragegeldrop.nl