autohopperVakgarage.jpg

Een ruime bus of verhuiswagen huren in Geldrop!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Geldrop voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelbus met een inhoud van 6m3 (bijv. Renault Traffic) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). Of zelfs een bestelbus met dubbele cabine maar je met 6 personen in kunt en een hoop spullen kan meenemen. En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor jouw klus altijd de juiste bus!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 040-2862234

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Geldrop aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land en is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren. 

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Bel dan gerust met onze verhuurreceptie 040-2862234

Waar vind je ons? Kom je uitGeldrop, Heeze, Leenderheide of Mierlo. Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Dwarsstraat 28 in Geldrop (Vakgarage en Autohopper).