Over ons

In mei 2011 hebben beide broers Mitch en Roy van Bergen een garagebedrijf overgenomen gevestigd aan de Dwarsstraat 28 in Geldrop. Al snel was de naam Autobedrijf Remau een vertrouwd begrip voor Geldrop en omstreken. Doordat de heren van Bergen de mogelijkheid hebben gekregen om dit bedrijf van de vorige eigenaar over te nemen, hebben ze dit met beide handen aangepakt.


Mitch van Bergen is al enkele jaren werkzaam binnen het bedrijf. Voor de klanten is Mitch dan ook een vertrouwd gezicht in de garage. Roy heeft een eigen zaak gehad en daar veel ervaring mee opgebouwd. Roy van Bergen is inmiddels ook al een vertrouwd gezicht.

Aangezien de start is gemaakt met de naam Autobedrijf Remau, werd al snel duidelijk dat daarbij sterk de behoefte ontstond om een meerwaarde toe te kennen voor de klant en voor de beide ondernemers.


Na grondig wikken en wegen om het vertrouwde servicelevel door te voeren in deze garage hebben de heren van Bergen gekozen om zich aan te sluiten als franchisenemer van het werkplaatsconcept VAKGARAGE. Deze formule geeft vele voordelen voor zowel de klanten alsmede de ondernemer. Landelijke marketingondersteuning en acties voor de klanten zijn kenmerkend voor de autobezitter. De specifieke autowensen van de klant staan hoog in het vaandel.


Per 1 september 2012 zetten onze werkzaamheden zich voort onder de naam VAKGARAGE GELDROP. Uiteraard verbetert hiermee onze service en kwaliteit en heten wij u van harte welkom!


Wij zien u en uw auto graag bij VAKGARAGE GELDROP,
Altijd vertrouwd dichtbij

 

Bent u op zoek naar een autobedrijf in de buurt van Mierlo, Heeze, Leende, Nuenen, Eindhoven of omstreken? Dan bent u bij Vakgarage Geldrop aan het juiste adres! Plan direct online uw afspraak of kom bij ons langs.

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.